Tech

bateru
Tech

Kurseni baterinë e iPhone me aplikacionin ‘Normal’

Në mënyrë që bateria të zgjasë më shumë, aplikacioni ‘Normal’ tregon se çfarë duhet të mbyllni, në mënyrë që të mos shpenzohet bateria. Ky aplikacion tregon se cilat programe të iOS shpenzojnë më shumë bateri dhe nëse nuk i përdorni do të keni më pak shpenzim. ‘Normal’ analizon se cilat …

READ MORE →

Kuriozitete

aer
Kuriozitete

Aeroplani pa dritare! (Video)

Ideja është që pasagjerët të kenë mundësi të kenë shikim prej 360 shkallësh, duke përdorur kamera të cilat janë të bashkangjitura në pjesët e jashtme të avionit, ku nga ato do të shfaqen pamje të mrekullueshme nga qielli. Shumë njerëz në aeroplan e kërkojnë ulësen afër dritares, sepse iu pëlqen …

READ MORE →

DEBATESERIALE


HITE 2014


Na gjeni në Facebook